Novosti

Cure Iz CEntra potpisale ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Članice našeg najpoznatijeg ženskog tamburaškog sastava Cure Iz CEntra potpisale su ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Recordsom.

Cure Iz CEntra svojim ustrajnim radom, vježbanjem i profesionalnim odnosom prema poslu pobijaju uobičajenu predrasudu da je sviranje tambura rezervirano isključivo za muškarce. To naprosto nije istina. Ove su vrijedne djevojke do sada objavile desetak singlova i za većinu imaju snimljene spotove. Upravo je nedavno na CMC televiziji promoviran njihov najnoviji spot “Voli me sad”.

Kroz dugogodišnji rad i anganžman cure su dogurale do samog vrha domaće tamburaške scene. Redovite su gošće svih najvažnijih tamburaških festivala i manifestacija, kao i radijskih i TV postaja promovirajući hrvatsku tamburašku glazbu. Ove godine nastupit će sa odličnom skladbom “Kad partija ženski rod” u finalnoj večeri Aureafesta u Požegi. Sportskim rječnikom rečeno, Cure Iz CEntra potpisom ovog ugovora odlučile su letvicu popularnosti podići na maksimalnu moguću visinu. Sigurno je da kvalitete i potencijala za takav potez imaju, a potpisivanje ekskluzivnog ugovora sa Croatia Recordsom još jedan je dokaz u prilog tome.

288 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail