Top novosti

Crvena jabuka objavila je novi singl i spot Meni više ništa ne treba

Hvaljeni album Nocturno Crvene jabuke dokazano je pun hitova, a Žera i Crvena jabuka odlučili su snimiti spot i za pjesmu Meni više ništa ne treba. Glazbu i tekst potpisuje Dino Muharemović, a aranžman Žera i Dragomir Herendić. Za zanimljiv video zaslužna je ekipa RetroMetro & JohnDoeProduction. Niuvys Sabournin, Kristina Stanić, Alina Vilchenko glumice su u spotu i doprinjele su romantičnim prizorima u spotu.

Crvena jabuka ove godine slavi trideset i pet godina postojanja, a brojne obožavatelje ove godine razveselili su izdanjem Sarajevo 1985. – 2020. na kojem se nalaze prekrasne pjesme posvećene gradu iz kojeg potječu članovi Crvene jabuke.

Crvena jabuka jedan je od najpopularnijih regionalnih bendova koji su u svoju diskografiju upisali čak dvadeset i jedan album. Njihove ljubavne pjesme osvojile su mnoga srca zbog čega ih s pravom zovu i najromantičnijom grupom. Iza njih su velike turneje na gotovo svim kontinentima, a prošle godine održali su veliki koncert u engleskoj prijestolnici u The Grand Theatreu i to nakon punih petnaest godina.

2978 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail