Novosti

Crna GRupa novim singlom najavljuje album prvijenac

Crna GRupa iz Zagreba nastala je 2019. godine iz velike ljubavi prema glazbenom stvaralaštvu, a svoj zvuk duguju čvrstim rock i novovalnim temeljima. 

“Da li želiš” druga je pjesma iz trilogije kojom najavljuju album prvijenac, kojeg očekujemo na jesen.

Većina materijala je gotova, pripremamo singl za jesen koji će biti najava albuma na kojem smo radili godinu i pol dana i sad smo spremni za studio te rad na produkciji. Po tom pitanju imamo pojačanje, počeli smo surađivati s Mariom Rašićem i jako smo zadovoljni pristupom pa ne sumnjamo da će se i s Mariom, baš kao i s braćom Domazet, suradnja nastaviti dugi niz godina. Privoljeni okolnostima, odnosno nedostatkom živih svirki, maksimalno smo se posvetili probama i radu na aranžmanima pa se veselimo jeseni i objavi prvog zajedničkog albuma!” – poručuju dečki iz Crne GRupe.

Frontman i basist Crne GRupe je Daliborko Marelja – Dugi, na gitari je Tomislav Topolovec – Dju, dok je za bubnjevima Kristian Rukavec – Kris. Svi članovi grupe sudjelovali su u izradi glazbe i aranžmana, a tekst je napisao Dugi. Za zvuk su zaslužni braća Domazet, Zvonimir i Mario, s kojima su, kažu, kliknuli kako prijateljski tako i poslovno. Spot je sniman pod redateljskom palicom Frane Pamića, dok je za montažu zaslužan Marino Vuletić.

554 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail