Novosti

Čolićev hit “Jedina” u izvedbi fantastičnih The Frajli

The Frajle, četiri prekrasne i iznimno talentirane dame, obradom velikog hita Jedina Zdravka Čolića najavljuju novi album obrada, Obraduj me vol.2.

Marija, Nataša, Jelena i Nevena albumom Obraduj me, jednim od najslušanijih albuma u regiji, obilježile su deset godina postojanja. Danas ova priča dobiva sjajan nastavak – Jedina je hit koji je obilježio generacije, a djelo je trojice neprikosnovenih autora koji su obilježili glazbu ovih prostora. Autor glazbe je Kemal Monteno, a tekst supotpisuju Arsen Dedić i Kornelije Kovač.

„Za album Obraduj me vol. 2 smo se odlučile jer je prošli album Obraduj me prošao odlično. Razlika će biti što ćemo ovaj put obrade pjevati same bez gostovanja originalnih izvođača. Mnogo je pjesama uz koje smo odrasle, uz koje smo učile da sviramo i pjevamo, uz koje slavimo, radujemo se i dijelimo najemotivnije trenutke. Takve pjesme će se naći na albumu. Kad smo se upoznale brzo smo ustanovile da smo sve četiri bile zaljubljene u Čolu, da nam je svima jedna od omiljenih pjesama bila pesma Jedina koju i danas jako rado i često pjevamo. ‘…Ostani da ti kažem nešto još.’ Ostanite i vi uz nas, ovo je prvi singl s albuma koji planiramo objaviti početkom sljedeće godine. Ostanite nam zdravi i radosni. Jedva čekamo da se vidimo uživo”, poručile su The Frajle.

Izvedbom pjesme Jedina The Frajle će zavesti, učiniti ovu godinu barem malo ljepšom – veliki Čolićev hit u novom aranžmanu Dragana Brnasa Fude oduševit će svakoga. The Frajle kada nas odluče dotaknuti, onda to rade najnježnije moguće. Njihova interakcija s publikom, jedinstveni doživljaj glazbe i pregršt pozitivne energije koju nose sa sobom izdvajaju ih od ostalih – The Frajle slave glazbu i zato je pjesma Jedina divna najava njihovog novog studijskog albuma koji će svjetlo dana ugledati sljedeće godine

Pjesma Jedina u izvedbi The Frajle ekskluzivno je u Hrvatskoj dostupna idućih sedam dana svim korisnicima T-Hrvatskog telekoma putem Moj Telekom aplikacije, a nakon toga će se naći na svim streaming servisima dostupnima u Hrvatskoj.

2405 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail