Novosti

Cecilija snimila spot za radijski hit “Živi, samo živi”

Poznata pjevačica i TV voditeljica Cecilija snimila je spot za pjesmu “Živi, samo živi” s kojom će 10. lipnja nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Ova moderna i radiofonična pop zabavna pjesma u kratko vrijeme osvojila je radijski eter i već u prvom tjednu emitiranja zasjela na visoko 3. mjesto službene nacionalne top liste HR TOP 40. To je izuzetan uspjeh i naznaka da su Cecilija i njen autorski tim Hit Factory napravili odličan posao i pogodili ukus glazbenih urednika na radio postajama i što je najvažnije, ukus njihovih brojnih slušatelja.

Jako sam sretna i radosna što je moja nova pjesma ‘Živi, samo živi’ tako dobro primljena na radio postajama, što je potvrdio njen odličan plasman na službenoj top listi HR TOP 40. To je izniman uspjeh i moram biti iskrena da nas je sve ugodno iznenadio i razveselio. Znali smo da imamo odličnu pjesmu, ali kako sam napravila promjenu glazbenog izričaja naša očekivanja su bila nešto skromnija. Na tome sam neizmjerno zahvalna mom autorskom timu Hit Factory te glazbenim urednicima i svim ostalim dragim ljudima na radio postajama koji su pjesmu prepoznali i emitirali u tolikom broju. Bez njih bi pjesma teško pronašla put do srca njihovih brojnih slušatelja. Još jednom od srca hvala svima onima koji su pridonijeli uspjehu pjesme ‘Živi, samo živi’“, rekla je Cecilija.

Iako je s ovom pjesmom Cecilija napravila ozbiljan zaokret i promijenila glazbeni izričaj, pjesma je naišla na odličan prijem na radijskim postajama.  Već tri tjedna zaredom kao najemitiranija pjesma nadolazećeg CMC festivala nalazi se u samom vrhu službene top liste HR TOP 40.  Dugi niz godina Cecilija spada među rijetke izvođače koji se mogu pohvaliti velikim brojem odlično posjećenih nastupa, punim dvoranama i gradskim trgovima. Njena vjerna i brojna publika prati je na njenim glazbenim nastupima, kao i putem TV ekrana u njenom voditeljskom poslu. Uspjehom pjesme “Živi, samo živi” Ceciliji se otvaraju vrata za nastupe u novim sredinama, što potvrđuje pojačan interes zainteresiranih organizatora diljem zemlje. Cecilija se raduje što će ju uskoro uživo moći vidjeti publika diljem Lijepe naše.

“Trenutno sam jako zauzeta i uzbuđena, jer se osim svakodnevnih radnih obaveza pripremam za nastup na CMC festivalu, što me izuzetno raduje. Jedva čekam da izađem na festivalsku pozornicu i pjesmu “Živi, samo živi” izvedem na najbolji mogući način. Jako me zanima reakcija festivalske publike. Raduje me što će u publici biti dosta mojih vjernih fanova iz okolnih mjesta. Ovim putem želim pozvati sve one koji su u mogućnosti da me podrže i 10. lipnja svakako dođu u Vodice na CMC festival. Obećavam da ću dati sve od sebe i maksimalno se potruditi da moj nastup bude što bolji i atraktivniji. Svaka podrška će mi u tome biti od velike pomoći. Oni koji nisu u mogućnosti doći u Vodice, moj nastup mogu pratiti putem CMC televizije i na taj način mislima biti uz mene.” –  zaključila je Cecilija.

 

444 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail