Top novosti

Buđenje zajedno s Bajagom & Instruktorima u Areni Zagreb

Veliki koncert Bajage & Instruktora u Areni Zagreb opasno se približava. Nema sumnje da će Arena biti dupkom ispunjena i nošena bezvremenskim hitovima“Tišina”, “Zažmuri”, “Verujem – ne verujem”, “Sa druge strane jastuka”, “Plavi safir” i mnoge druge.

Velika čast da nastupe prije Bajage & Instruktora pripala je Buđenju, grupi koja svakim svojim nastupom i albumom opravdava status pop rock uzdanice. Novim studijskim albumom “Samo ti, samo ja” oduševili su kritiku i publiku, a nakon nastupa s glazbenom zvijezdom Stingom u pulskoj Areni i sjajnog solističkog koncerta u Tvornici kulture nastupom s Bajagom & Instruktorima potvrdit će svoju kvalitetu i status na glazbenoj sceni.
“Zahvalni smo Bajagi i timu što ćemo se već drugi put moći predstaviti njegovoj publici. Prvi put smo zajedno nastupili na istoj pozornici 2015. godine u Varaždinu na Špancir Festu i već tada zaključili kako je publika kompatibilna generacijski i glazbeno. Sve su to ljudi koji su negdje na polovici otplate stambenih kredita 🙂 Iznimno cijenimo autorski rukopis te organsku svirku odličnih muzičara koji su na pozornici s Bajagom pa nam je pravi gušt vezati se na takve glazbene vrijednosti. Uvjeren sam kako će Arena biti popunjena do posljednjeg mjesta”, poručio je frontmen  i autor Darko Bakić.

Foto: Julien Duval

Album “Samo ti, samo ja” za koji je likovno oblikovanje uradio gitarist benda Vedran Baotić, po cijeni od 89 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999548
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/samo-ti-samo-ja/1445058286
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07KYWVLDP
Spotify: https://open.spotify.com/album/6BUfzpogb8QyVwhNXin2Vn
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/78636702
SmartURL: http://hyperurl.co/pxeq0d

Album “U sali lom” po cijeni od 99 kuna te vinilno izdanje albuma po cijeni od 130 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=986806
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1373153991
Amazon: http://amazon.com
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/61544652
Spotify: https://open.spotify.com/album/4gisIeyp3rQUvfm5UFYP3D

1670 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail