Novosti

Božo Bulatović s nedavno objavljenog albuma “Trag karmina” predstavlja još jedan singl “Prevari me srce”

Božo Bulatović, crnogorski glazbenik koji jednostavno ne staje kad je u pitanju objavljivanje glazbe i videospotova, predstavlja novi singl “Prevari me srce”.

Nalazi se prošli tjedan objavljenom albumu “Trag karmina”, a sada je dobio i videospot u režiji Predraga Njunića. Spot je montirala Sandra Čabarkapa, a u njemu se uz Božu pojavljuje i Slađana Čolić. Spot je sniman u belgijskim gradovima Leuven i Bruxelles.

Album “Trag karmina” Božo Bulatović je najavio singlovima “Čupka”, “Voštana figura” i “Neobična” koje su bile jamac kvalitete ovog crnogorskog glazbenika. Ostale pjesme naslanjaju se na do sada otkriveni glazbeni trag, a vjerujemo kako će Božo nastavljati ostavljati tragove, one dobre, pozitivne i svakako vidljiveAlbum se sastoji od 14 pjesama od kojih 13 autorski potpisuje Božo Bulatović, dok je većinu aranžmana radio Igor Perović kojemu posebno zahvaljuje, pogotovo na pratnji svih njegovih ideja dugi niz godina. Zahvalio je i Mihailu Radonjiću Mihi za beskrajno strpljenje u studiju te Draženu Žeriću Žeri koji je pravio most za realizaciju ovog albuma. Božo je album posvetio obitelji, prijateljima i svima onima koji će to postati u budućnosti.
“Pjesme na ovom albumu nisu birane, one su se kao i ljubav desile, imaju svoje ime, život, glas, trag i put”kaže.

Naslovna fotografija: Veronika Jovanović (Ekletik foto studio)

297 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail