Novosti

Bosutski bećari imaju za vas jednu “Svatovsku”

Bosutski bećari jedan su od velikih tamburaških pop bendova koji će svoju novu pjesmu predstaviti ovog vikenda na festivalu “Zlatne žice Slavonije 2022”.

Prekrasnu baladu “Svatovska” napisao je Željko Zovko, autor njihovih hitova “Priča o Jeli” i “Samo moja”,  aranžman Ivica Murat, a Bosutski bećari uživo će je izvesti 4. rujna u Požegi. Iako naslov možda sugerira na veselu pjesmu i slavlje, stihovi zapravo govore o nesretnoj ljubavi.

Bosutski bećari inače su jedan od najtraženijih bendova kad je u pitanju najvažniji dan za mnoge parove, a u svoj diskografski put upisali su dva studijska albuma i mnoge hitove poput “Sad kada došla si”, “Budi tu”, “Želim te noćas”, “Samo me jednom pogledaj”. Osim što će nastupiti s novom pjesmom “Svatovska”, Bosutski bećari će nakon festivala razveseliti publiku velikim koncertom povodom svojih 40 godina djelovanja.

Poznati po povezivanju tradicionalne tambure s instrumentima pop glazbe svakom novom pjesmom nastoje tamburašku glazbu približiti i mlađim generacijama, a na koncertu su obećali vrhunsku zabavu do ranih jutarnjih sati.

411 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail