Novosti

Borna Benko predstavlja svoj debitantski singl “Sve oko mene”

Borna Benko, talentirani glazbenik i virtuoz na gitari objavio je svoj prvi singl “Sve oko mene” za koji je snimljen i videospot.

Ovim singlom Borna ujedno najavljuje i svoj album prvijenac koji će biti objavljen u izdanju Croatia Records.

Zarazan refren, melodične solo dionice i energičan ritam zaokruženi su u ovom odličnom singlu za koji je Borna napisao tekst i glazbu dok je aranžmanski sve uredio Matko Basara. Spot je konceptualno zamišljen i snimljen kao jedan kvalitetan, ali opušten studio session. Napravljen je pod producentskom palicom Matka Margana iz Scarab Multimedije koji je također radio mix i mastering. Spot je snimljen u predivnom “Studiju Megaphone” u Šmriki.

“Pjesma ‘Sve oko mene’ govori o čovjeku promatraču, onome koji svjesno gleda na svijet oko sebe i postavlja pitanje kako ga učiniti boljim. Nastala je kao osvrt na vlastiti period života pun prepreka i izazova, znajući duboko u sebi da čovjek ipak na kraju dočeka bolje sutra”dodaje Borna.

Borna Benko je mladi riječki glazbenik rodom iz Čakovca. Surađivao je s brojnim glazbenicima, kao što su Mia NegovetićOlja Dešić, a trenutno radi kao key teacher u Yamaha Music School Croatia.

566 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail