Novosti

Bloom u svom Šibeniku ispred kluba Azimut i koncertno predstavili prvi album “U vremenu što ostaje”

Šibenska glazbena scena uvijek je bila iznimno zanimljiva i kvalitetna, iako se zbog nepravednog zapostavljanja to i ne može zaključiti u široj javnosti. 

Grupa Bloom jedan je od najboljih predstavnika nove šibenske scene, bend koji će itekako poznat u svojem gradu, a uskoro će i u široj javnosti. Njihova glazba fuzija je različitih žanrova iako se mogu opisati kao bendovski pop rock. “U vremenu što ostaje” izveli su ispred kluba Azimut protekle subote, 11. lipnja na sjajnoj ljetnoj pozornici i tako na neki način otvorili ljetna događanja na tom mjestu. U publici različite generacije – od najmlađih do najstarijih, od sjedenja na livadi do promatranja koncerta na popularnim skalama kod Azimuta.

Foto: Nikola Knežević

Bloom je izvodio pjesme s albuma i tako još jednom šibenskoj publici predstavio ono što su stvarali zadnjih godina, ali su se posvetili i obradama. Netipičan bend, bez električne gitare, nadasve i jedinstven, ostavlja nevjerojatan dojam, što je publika znala nagraditi pljeskom. Baš kao što je urednik Croatia Recordsa i njihovog izdanja “U vremenu što ostaje”, Nikola Knežević, rekao prije samog početka koncerta, “let’s bloom and shine”, to se upravo i dogodilo. A kad netko može uživo album podići na još višu razinu dokaz je da je riječ o vanserijskim glazbenicima.

Foto: Nikola Knežević

“U vremenu što ostaje” grupe Bloom tako je zaživio i uživo, a nadamo se da će album proći i ostatak Hrvatske i zaživjeti na ostalim pozornicama. Album možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 69 kuna kao i putem webshopa gdje je u tijeku akcija povodom Europskog nogometnog prvenstva s 30 posto manjom cijenom.

Fotografije: Nikola Knežević

549 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail