Novosti

BiH glazbenik Allen Lemešević otkrio novu moćnu pop rock pjesmu “Sebi dovoljan”

Alena Lemeševića, koji se umjetnički predstavlja kao Allen, već ste imali prilike upoznati kroz singlove “Zli”, “Zašto šutim” i “Mrtav hladan” feat. Emir Jugo, ali i kroz suradnje s drugim glazbenicima kao što su Dino Merlin, Sergej Ćetković i Hari Mata Hari s kojima je radio kao session glazbenik/gitarist, ali i prateći vokal.

Allen je kantautor sjajnog smisla za melodiju, ali i emociju. Dovoljno o tome govori i novi singl “Sebi dovoljan” koji je još jedna najava njegovog debitantskog albuma koji će objaviti za Croatia Records.

Iznimno kvalitetna kombinacija pop i rock glazbe, iza koje ovog puta stoji sam Allen koji je pjesmu i aranžirao, nastala je na temelju prelijepog teksta pjesnika i tekstopisca Željka Ilića. Popratni lyric video potpisuje CroRec Digital, a uskoro nas očekuje i službeni videospot za novi singl. Lyric video u samo nekoliko dana prišao je brojci 8 tisuća pregleda, a komentari publike su sve do jednog pozitivni i obećavajući da Allen ima nešto posebno, kako u svojem glasu i interpretaciji, tako i u smislu da svakoj pjesmi da čaroban ovitak koji će isijavati dobre vibracije prema publici.

 

289 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail