Novosti

Basket klapa otoka Ugljana otkrila spot za pjesmu s kojom je osvojila 2. nagradu žirija na festivalu Marko Polo

Nakon uspješnica Ona neće čuti i Cvit bez vode i treći singl Basket klape otoka Ugljana, Niko nema takve oči, nastao je u DMD glazbenoj manufakturi.

Glazbu za pjesmu potpisuje Denis Maričić Dendo koji supotpisuje i stihove s Markom Dunatovom. Aranžman je djelo Saše Gajića, dok vokalni aranžman potpisuje profesor Tomislav Pehar u čijem je zadarskom studiju pjesma i snimljena. Miks i mastering potpisuje maestro Igor Ivanović. Video je djelo Eugena i Tonija Kogoja, a prelijepa djevojka u spotu je Zadranka Đana Musap. Spot je sniman na divnim lokacijama otoka Ugljana, od Preka, plaže Jaz, pa do nedalekog školjića Galevca.

Pjesma je premijerno izvedena  na uglednom 25. Međunarodnom Marko Polo festivalu pisme i vina u gradu Korčuli gdje je dobila drugu nagradu stručnog žirija uz veliko zadovoljstvo svih nazočnih, a pogotovo članova klape. A članovi su: Alen Svorcina- solist i prvi tenor, Zlatko Mrva- drugi tenor, Goran Pavin i Željko Torbarina- baritoni i gitare, Branko Kolega- bariton, te basovi Tomislav Šoša, Anđelko Mišlov i Mladen Končurat. Ovaj uspjeh nazdravljen je i vinima pobjednicima festivala, vrhunskim pošipom i rukatcem PZ Čara.

“Dragoj publici Basket klapa otoka Ugljana poklanja ovu pjesmu vjerujući da će ostati u srcima i očima naših vjernih slušatelja. Jer stari su govorili da su oči ogledalo duše. U njima se vidi sve. I radost i tuga, i brige i ljubav. A radost i ljubav govore nam u stihovima voljenoj da nitko nema takve oči”, poručuju iz klape.

1492 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail