Novosti

Barabe imaju novog pjevača i novi singl

Jerko Fabić, 25-ogodišnji učitelj razredne nastave, gledateljima je poznat po sudjelovanju u prošlogodišnjem pjevačkom show- u “RTL Zvijezde” gdje je ostvario zavidan rezultat, a “Žena zmaj”, novi singl sastava Barabe, ujedno je i njegova prva velika prilika. 

“Jako sam sretan što su mi Barabe dale priliku da pokažem što znam i da se bavim onime što najviše volim. Žena zmaj je pjesma koja me „kupila“ na prvu,  iz razloga što odgovara mom karakteru – temperamentna je, živahna, vesela i  zavodljiva“otkriva nam pjevač Jerko, te dodaje: „Iako mi je ovo bilo prvo snimanje, uživao sam u svakom trenutku.  Jedva čekam reakciju publike, ali najviše se veselim nadolazećim nastupima i koncertima s mojim Barabama”poručio je zgodni pjevač grupe Barabe.

Pjesmu “Žena zmaj” skladao je Boytronic koji se pozabavio i režijom spota. Atraktivan spot snimljen je u pogonima TSŽV- Tehničkog servisa željezničkih vozila i bez njihove susretljivosti i pomoći Boytronica ova ideja i spot ne bi bili realizirani.  Ulogu “Žene zmaja” dobila je atraktivna plesačica Filipa Ledić koja je upisala jednu od najprestižnijih Musical akademija u New Yorku. Plesači pod maskama najbolji su hrvatski hip-hop plesači dok je koreografiju osmislio i sam plesač Mario Jukić zajedno s koreografom Alenom Sesartićem.
“Spot je snimljen isključivo s vizualnim naglaskom na grupu Barabe, na predstavljanje novog pjevača Jerka i na ples. Monumentalnost TSŽV prostora i lokomotiva te dosad publici neviđena lokacija, uz bogate kolore je upravo ono što smo željeli postići. Kao redatelj i autor skladbe bih istaknuo da mi je Jerko zaista pravo otkriće,  kako vokalno tako i vizualno, jer iako mu je ovo prvi spot, njegov odnos prema kameri je kao da je u estradnim vodama godinama i kao da mu je ovo pedeseti spot. To je zaista rijetkost doživjeti što samo potvrđuje da će Barabe brzo, sigurno i kvalitetno uskoro naći svoje mjesto na vrhu hrvatske estrade”, rekao je Boytronic.

Reggaeton, odličan Jerkov vokal i Boytronicov tekst i glazba osvojit će vas na prvo slušanje.

6278 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail