Top novosti

Bang Bang se u novoj pjesmi i spotu pitaju “Što ako ne bude po tvom”

Bang Bang je jedan od onih bendova koji je već u više navrata pokazao kako se može nositi odlično u različitim glazbenim atmosferama. Nebitno je li u pitanju žešći zvuk, pop pjesma, čak i hip hop, Bang Bangovci samouvjereno vladaju. 

Takva situacija je i u novoj pjesmi “Što ako ne bude po tvom” iza koje ponovno stoji kreativni Hrvoje Prskalo koji je radio tekst, glazbu, mix i mastering. Oko aranžmana se pozabavio cijeli Bang Bang. Za razliku od prošlog hita “Papar i sol”, ova pjesma ima jednu laganu, romantičnu i zavodljivu notu koja postaje još intenzivnija kada čujemo odličan glas pjevačice Lare Antić. No, kažu u bendu da u pjesmi nije riječ samo o ljubavnom odnosu.

“Možda na prvo slušanje zvuči kao klasična ljubavna priča, ali pjesma zapravo govori o odnosu među partnerima u poslovnom svijetu. Većina ljudi koji se bave proizvodnjom i uslužnim djelatnostima susreće se s fenomenom da naručitelj inzistira (iako je sam odabrao profesionalca) da kompletan projekt bude isključivo po njegovoj zamisli. Godinama se iznova čudim tom fenomenu pa je, eto, iz jedne frustracije nastala i pjesma. Naravno, sve je itekako primjenjivo i u ljubavnom odnosu pa nek’ se pjesma sluša kako kome paše”, kaže Hrvoje Prskalo i poručuje da pjesma nije autobiografska: “Ako nekog slučajno zanima, s mojim brakom je sve u redu, a egocentričnim poslodavcima kroz pjesmu poručujem da ih ipak još volim!”

Ova akustično-električna balada dobila je i videospot koji je režirao i montirao Ljubo Zdjelarević. Spot je sniman u Dječjem kazalištu Dubrava, a iza prekrasnog izgleda Lare Antić stoje Katica Topčić iz Fabula de forme (frizura) te Bianka Prskalo (šminka).

Pjesmu “Što ako ne bude po tvom” preuzmite na: singlovi.crorec.hr .

Bang Bang vas pozivaju i na neke od koncerata koji slijede u tjednima i mjesecima ispred nas:
24.5. Cirkus, Split
25.5. A3, Knin
26.5. Jump Bar, Gospić
9.6. Rogaška Slatina, Slovenija
28.7. Time To Rock, Punat

Bang Bang na webu:
Web stranica
FB
Instagram

2117 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail