Novosti

Bang Bang imaju rješenje za sve stres probleme – poslušajte novi singl “Terapija”

Antistres terapija svima nam je potrebna, pogotovo nakon potresa i pandemije koronavirusa koja i dalje traje, a Bang Bang ima rješenje za sve stres probleme.

Upravo su objavili pjesmu “Terapija”, što je logičan izbor za njihov novi singl, a potvrdila je to i Lara Antić Prskalo, frontwoman Bang Banga.
“Neobičan naziv pjesme zapravo je logičan odabir s obzirom na sve ono što nam se događalo protekle dvije godine i što se, nažalost, trenutno događa u svijetu. Glazba je uvijek bila naša oaza, antistres terapija i nešto što nam pruža mir. Nadam se da će se pjesma svidjeti slušateljima i da će djelovati terapeutski barem na te tri i pol minute.”

“Ima jedna ne baš popularna poslovica koja tvrdi da rad oslobađa. Mi imamo tu privilegiju da nam je muzika i posao i opuštanje, a bend svojevrsna support grupa. Ponekad je dovoljno samo da ritam krene pa da zaboravimo na sve probleme. Naša Terapija je oda dobroj glazbi koja nam podmazuje surovu svakodnevicu”kaže Hrvoje Prskalo, autor glazbe i teksta.

Foto: Ljubo Zdjelarević

“Terapija” nije terapija bez videospota, a radili su ga Ljubo Zdjelarević i Raul Brzić, stalni suradnici benda i ovo je njihov 15. spot za Bang Bang. Nije “Terapija” uzaludno objavljena ove godine jer bend slavi 10 godina rada. Ovu obljetnicu obilježit će jednom koncertnom terapijom.
“Iskreno, ne znam kako je vrijeme tako brzo prošlo. Planiramo veliki koncert za rođendanski party, a uskoro ćemo i najaviti datum. Dugo nismo svirali u Zagrebu, tako da će to biti baš jedno lijepo slavlje”otkrila je Lara.

Rođendanski party samo je dio njihove turneje čije ćemo detalje tek saznati. A do tada, uživajte u “Terapiji” Bang Banga, smanjite stres i pripremite se za koncerte.

Naslovna fotografija: Ljubo Zdjelarević

732 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail