Top novosti

Bajaga & Instruktori objavili spot za pjesmu “Može da te ubije grom”

Bajaga & Instruktori, jedan od najvećih rock bendova u regiji, objavili su video spot za pjesmu “Može da te ubije grom”, treći singl s aktualnog albuma “U sali lom”.

Kao i prethodna dva spota, za naslovnu pjesmu “U sali lom” i predivnu baladu “Bilo bi lako”, Vuk Protić potpisuje i režiju za metal rifom nošenu “Može da te ubije grom”. Atraktivan spot, kako i dolikuje ovom Bajaginom glazbenom iskoraku, prepun je zanimljivih animacija.

Album “U sali lom” objavljen je nakon šest godina diskografske pauze. Na albumu se nalazi devet pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom. Album je sve ono što smo navikli dobiti od Bajage: balade koje će se skupa s njim pjevati u jedan glas te žešći rock rifovi koji će nas podsjetiti da je Bajaga još uvijek vjeran čvrstom rock zvuku, a “Može da te ubije grom” spada upravo u tu kategoriju.

Na krilima aktualnog albuma “U sali lom” koji od objavljivanja ne silazi s top liste najprodavanijih albuma i u jubilarnoj trideset i petoj godini postojanja, Bajaga i njegovi Instruktori nastupit će po prvi puta u Areni Pula 11. kolovoza. Osim novih pjesama izvest će i bezvremenske hitove kao što su “Tišina”, “Verujem, ne verujem”, “Plavi safir”, “Život je nekad siv, nekad žut”, “Zažmuri” i mnoge druge.

Pjesmu “Može da te ubije grom” preuzmite na singlovi.crorec.hr.

Album “U sali lom” nabavite po cijeni od 99 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim linkovima:

Webshop
iTunes
Amazon
Deezer
Smart URL

2287 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail