Novosti

Audio detektiv okreće novu stranicu

Pjesma “Okrenula je novu stranicu” četvrti je singl benda Audio Detektiv iz Čakovca kojim najavljuju prvi studijski album. Sama pjesma govori o zaokretu u životu ženske osobe koja je odlučila napraviti promjenu, staviti stari život pod ključ, riješiti se stvari koje je podsjećaju na prošlost i krenuti u novom i boljem smjeru za nju. Spot prati priču iz pjesme, a snimljen je u prostorijama dobrovoljnog vatrogasnog društva Podturen u kojem članovi benda iskušavaju svoje sposobnosti u ulozi vatrogasaca te se javljaju na poziv da ugase staru kutiju sa stvarima dok se paralelna priča odvija u sobi u kojoj anonimna ženska osoba nezadovoljna svojim trenutnim životom odluči staviti stari život pod ključ i krenuti u novom smjeru.
Pjesmu potpisuje Bruno Tkalec, aranžman cijeli bend, a spot koji je snimljen u hotelu Castellum i u prostorijama DVD-a Podturen režirao je Marin Kuharić (Mack Production Studio).

Audio Detektiviza sebe ima tri singla: “Mi možemo”, “Malo vremena za nas” i “Upoznavanje” koji će se naći na njihovom albumu prvijencu u izdanju Croatia Recordsa. Njihove pjesme pretežito su ljubavne tematike i problematiziraju različite aspekte ljubavnih odnosa, od onih pozitivnih do onih negativnih kao što je slučaj s pjesmom “Okrenula je novu stranicu” –  nekad jednostavno treba neke stvari ostaviti iza sebe i krenuti naprijed.

Audio Detektiv na Facebooku: https://www.facebook.com/audiodetektiv

Pjesmu “Okrenula je novu stranicu” preuzmite na singlovi.crorec.hr, a video spot pogledajte na YouTube kanalu Croatia Recordsa:

 

1367 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail