Novosti

Audio Detektiv objavio album prvijenac “Puni kolor sunca”

Debitantskim singlom “Malo vremena za nas” objavljenim 2017. godine predstavio se bend Audio detektiv – bio je to početak sjajne nove rock priče benda koji se okupio dvije godine prije u Čakovcu. Gitarist i pjevač Bruno Tkalec skupa s Marinom Kuharićem okupio je nadarene mlade glazbenike s ciljem rada na autorskim materijalima. Nakon dolaska Bojana Križana (bas gitara), Matije Vabeca (klavijature) i Roberta Modlica (bubnjevi) bend se posvećuje radu na novim pjesamam, a njihov talent, upornost i trud prepoznala je izdavačka kuća Croatia Records s kojom krajem 2016. godine potpisuju ekskluzivni ugovor – “Puni kolor sunca” rezultat je njihove sinergije i kvalitete.

Audio detektiv stvara energične pjesme na tragu indie rocka pretežito ljubavne tematike. Problematiziranje različitih aspekata ljubavnih odnosa, od onih pozitivnih do onih negativnih kao što je slučaj s pjesmom “Okrenula je novu stranicu” dok pjesma “Malo vremena za nas” tematizira nepovjerenje u novoj vezi nakon neuspjele bivše veze – no, sve su one sa sretnim završetkom jer je uvijek malo potrebno da se stvari poslože.

“Magični leteći tepih” njihov je posljednji singl kojim su najavili izlazak albuma prvijenca “Puni kolor sunca” za koji je likovno oblikovanje uradio Dorian Marciuš – deset punokrvnih pop rock pjesama počevši od prve nazvane “Teleportacija”, preko “Mi možemo” do posljednje “Malo vremena za nas”.

638 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail