Top novosti

Antonela Doko, Neno Belan i Igor Geržina obradili pjesmu legendarnog Dine Dvornika “Ella e”

Antonela Doko & Neno Belan feat. Igor Geržina snimili su zanimljivu obradu pjesme “Ella e” legendarnog kralja funka Dine Dvornika koja će se naći na vinilu “Zimzeleno a novo – sjećanje na Dinu Dvornika” urednika radijske emisije “Music Pub” Zlatka Turkalja.

Pjesma je premijerno danas emitirana na 2. programu Hrvatskog radija, a možete ju poslušati na Youtube kanalu Croatia Recordsa:

Veliki hit koji je u originalu Dino Dvornik objavio 1990. godine na albumu “Kreativni nered”, potpisuju Neno Belan kao autor glazbe i Diana Alebić kao autorica teksta. Novi aranžman djelo je stalnog suradnika Antonele Doko – Ivana Popeskića. Antonela je prošlog tjedna dana napunila 19 godina, maturirala je u srednjoj Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci i u zadnjim je pripremama za objavljivanje debitantskog albuma sa svojim najbližim suradnicama Ines Prajo i Arijanom Kunštek. Dobitnica je mnogobrojnih glazbenih nagrada među kojima izdvajemo Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine! Ovo je njezina prva suradnja s njezinim sugrađaninom Nenom Belanom te s Igorom Geržinom koji se svojim saksofonom sjajno uklopio u novi aranžman legendarnog evergreena.

Pjesmu preuzmite na: singlovi.crorec.hr

2717 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail