Top novosti

Antologija Miše Kovača najprodavanije je domaće izdanje!

Antologija jednog od najvećih glazbenih fenomena ovih prostora, Miše Kovača, najprodavanije je domaće izdanje prema službenoj top listi HDU-a.

Šesterostruka CD kompilacija sa 131 pjesmom po Mišinom izboru najopsežniji je presjek karijere naše glazbene legende, a obuhvaća kolekciju pjesama od samih početaka njegovog glazbenog stvaralaštva sve do najnovijeg razdoblja.

Ovo bogato opremljeno izdanje dolazi s knjižicom na 52 stranice koja osim zanimljivih tekstova sadrži rijetke fotografije Miše Kovača autora Stanka Karamana, Marka Čolića i Ivice Jakića te one iz privatne arhive  supruge Lidije i arhive Jugotona, odnosno Croatia Recordsa. Mišin put od mladog pjevača vanserijskog talenta do velike glazbene ikone odlučili su istražiti mnogi ljubitelji glazbe koji već pet tjedana otkako je Antologija objavljena pokazuju veliki interes za ovim ekskluzivnim izdanjem.

Ako me ostaviš, Ostala si uvijek ista, Malo mi je jedan život s tobom, Drugi joj raspliće kosu, Proplakat će zora, Noćas ćemo zemlji ko materi reći, Svi pjevaju,ja ne čujem, Poljubi zemlju, Zalij to cvijeće suzama sreće, Nikoga nisam volio tako, Jedina prava bila je ona i Dalmacija u mom oku, samo su neki od hitova koji su proslavili Mišu Kovača, a koji su za potrebe Antologije remasterirali Goran Martinac i Mauro Širol iz Croatia Records studija. Među odabranim naslovima nalazi se i Mišina prva singlica, obrada velikog hita Raya Charlesa, Ne mogu prestat da te volim (I Can’t Stop Loving You), ali i posljednji singl iz 2018. godine, Pismo moja. Obuhvaćen je najveći dio njegove karijere, kako s najpopularnijih tako i s onih manje popularnih, ali ništa manje cijenjenih albuma.

Među deset najprodavanijih izdanja nalazi se čak 8 Croatia Recordsa, pa je tako drugo najprodavanije domaće izdanje posljednji studijski album Mije Dimšić, Sretan put, na trećem mjestu nalazi se Diskobiografija Josipe Lisac, četvrto mjesto drži kultni album Time istoimenog benda, na petom mjestu je kompilacija Kozmički Dalmatinac Olivera Dragojevića, šesto mjesto zauzeo je J.R. August sa svojim prvijencem Dangerous Waters, osmo mjesto drži album Ja sam na te ponosan Tarapana Banda, dok se na devetom mjestu nalazi kompilacija Veliki hitovi za djecu iz edicije 50 originalnih pjesama.

Antologiju pronađite i na našem webshopu!

1849 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail