Novosti

Ana Radišić glavna glumica u spotu “Bolero”

Marko Končurat možda je novo ime na glazbenoj sceni, ali riječka publika ga je imala prilike upoznati u jednoj od naših najboljih vokalnih grupa, Putokazi. Iako ga je životni put naveo u potpuno drugom smjeru, ljubav prema glazbi prevagnula je u njegovoj odluci da se publici predstavi kao solo pjevač. Uz gitaru je počeo skladati, a kako mu inspiracije nije nedostajalo vrlo brzo je napisao popriličan broj pjesama.

“Kada krene kreativan proces, stvaram tekst i glazbu pjesme istovremeno. Ne mogu odvojiti taj proces jer su jako povezani u jednu emotivnu cjelinu. Pišem u jedan od mnogo rokovnika i na gitari isprobavam opcije. Slušam kako se što uklapa, snimam to i preslušavam. Važno mi je da smisao pjesme bude uvijek zaokružen, da priča priču koju će publika moći osjetiti”, objasnio je Marko.

Ljubavna pjesma „Bolero“ činila se kao najbolji izbor za prvo predstavljanje. Marko je napisao tekst i glazbu, a aranžman povjerio iskusnom Hrvoju Prskalu. U spotu je angažirao svoju sugrađanku i prijateljicu, poznatu voditeljicu Anu Radišić, a kako izgleda njihov „Bolero“ pogledajte na

 

1519 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail