Novosti

Ana Baketarić otpjevala svoj “Božićni san”

Nakon ovogodišnje pobjede na festivalu “Zlatni glas zlatne doline”, zahvaljujući kojoj je dobila priliku za nastup i na ovogodišnjim “Zlatnim žicama Slavonije”, Ana Baketarić predstavlja svoj božićni singl i videospot “Božićni san”. 

Pjevačica iz Pleternice s dugogodišnjim iskustvom nastupanja na raznim manifestacijama i festivalima, ovoga puta odlučila je otvoriti put ka svojoj božićnoj idili, zajedničkom blagdanskom uživanju u krugu najmilijih. 

Tekst za novi singl napisao je Davor Magušić dok glazbu i aranžman potpisuje Stjepan Rudinski Ruda. Prateće vokale otpjevale su Ela Molnar Jurak i Lana Baketarić. Spot potpisuje Stjepan Mirković i Video-foto studio Tref, sniman je u Starcima, Staro Petrovo Selo, na prekrasnom imanju Pere Dumenčića, a u njemu je sudjelovala cijela Anina obitelj.

Ana Baketarić zabilježila je svoj prvi nastup sa svega osam godina, na dječjem tamburaškom festivalu “Cvjetići glazbe”. Uspješno je izvela pjesmu “Đenka”, a samo tri godine kasnije okitila se prvim mjestom na istom natjecanju s pjesmom “Djevojka je zelen bor sadila”. Nekoliko godina kasnije organizatori festivala “Zlatni glas Zlatne doline” u Kaptolu dopustili su joj da dođe na audiciju iako nije imala dovoljno godina, a Ana je na svom prvom festivalu regionalnog karaktera osvojila 2. mjesto stručnog žirijaZlatni glas za najbolju pjesmu dobila je 2013. i 2019. godine. Njen glas proteklih se godina mogao čuti i na “Brodfestu”, u emisiji “Lijepom našom” te na turneji u SAD-u, gdje se sa samo 18 godina uputila zajedno s tamburaškim sastavom Širok šor i Ćirom Gašparcem. “Aurea fest” pamti ju od 2002. godine  kada je s pjesmom Lijepe su noći Slavonske dospjela do finala, a dvije godine kasnije njena pjesma “Mahovina” postala je hit.

293 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail