Top novosti

Album godine Dangerous Waters J.R. Augusta na vinilu

Prvijenac J.R. Augusta, Dangerous Waters, od danas slušamo i na vinilu. Bogato opremljeno LP izdanje s dva 180-gramska vinila po cijeni od 149 kuna moguće je naručiti putem webshopa Croatia Recordsa – ravno na vašu adresu stiže album godine!

J.R. August neprikosnoveni je talent čiji je debitantski album Dangerous Waters oduševio publiku i kritiku. Nanizale su se mnoge nagrade i prva mjesta na mnogim top listama: album godine po izboru Nacionala, tri nagrade Rock&Off, nominacija za europsku nagradu IMPALA u kategoriji indie albuma godine i pet nominacija za nagradu Porin. Sve je ovo, uz nedavni rasprodani koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu, potvrdilo J.R.-ovu vanserijsku kvalitetu.

Objava albuma Dangerous Waters njegova je davna želja koja je sada i ostvarena – ovo dvostruko vinilno izdanje najbolji je poklon njegovoj vjernoj publici. Od sada ćete uz zvuk s gramofonske ploče uroniti u J.R.-ov mistični svijet u kojem se isprepliću gospel, blues, boogie, doo-wop, a cappella i njegov prepoznatljivi falset.

Ostanite doma, naručite ovaj vinil i nošeni “opasnim vodama” lakše prebrodite ova opasna vremena.

 

Zbog epidemiološke situacije u državi album Dangerous Waters dostupan je u prodaji isključivo putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 149 kuna ili na svim važnijim streaming platformama.

1892 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail