Novosti

Adastrin četvrti studijski album “Zrno malo” savršen je prikaz onoga čemu trebamo težiti

Album “Zrno malo” na svojstven način prikazuje čovjekovu jačinu i veličinu, te onome čemu bi svatko od nas trebao težiti, a to je poniznost.

Adastra nas je još jednom uspjela osvojiti dubinom svojih poruka satkanih u jednostavne, a opet sadržajne tekstove popraćene snažnim melodijama.

“Zrno malo” skupilo je čak 26 kvalitetnih autora, glazbenika i suradnika, koji su zajedničkim doprinosom iznjedrili ovo maestralno djelo. Od 12 pjesama koje se nalaze na albumu, četiri pjesme otpjevane su s gošćama pjevačicama, a tri su pjesme nastale u suradnji s poznatim hrvatskim glazbenicima Matijom Dedićem, Nikom Antolos i Helenom Bastić.

“Jako smo sretni i počašćeni što je na našem novom albumu gostovalo toliko vrhunskih glazbenika i autora. Snimali smo ga polagano, ali detaljno s puno emocija koje smo zapisali u pjesmama.”, zaključio je Jeronim Marić, frontmen grupe te autor glazbe i stihova većine pjesama.

Na albumu se nalazi i istoimena pjesma “Zrno malo” nastala u skladnoj simbiozi s našim vrhunskim pijanistom Matijom Dedićem, koji nije nimalo dvojio oko ove suradnje: “Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju.”

Uz Jerka Marića, koji je autor deset pjesama, na albumu je radio i veliki hrvatski hitmejker Željko Krznarić, autor stihova “Još u sve vjerujem” i “Zrno malo”. Ovime je ovjekovječena prva njihova suradnja, a vjerujemo da će ona biti samo jedna u nizu.

Adastrin novi album “Zrno malo” idealna je podloga za nježna poslijepodneva, misaona lutanja i bijeg od svakodnevice, jer nam pruža baš ono što nam je najpotrebnije – spokoj i topli zvuk, čvrst kao najdraži zagrljaj.

Album “Zrno malo” možete kupiti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa, kao i na webshopu Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna.

610 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail