Novosti

30 pjesama sjajnih novih glazbenih imena na kompilaciji “Na putu do zvijezda”

Kako bi na jednom mjestu okupila neka od najvećih novih glazbenih imena na hrvatskoj sceni, a ujedno kako bi dala priliku onima čiji je put do zvijezda tek započeo, izdavačka kuća Croatia Records objavila je dvostruku kompilaciju “Na putu do zvijezda”.

Podnaslov kompilacije, “Stvoreni za uspjeh”, dovoljno govori o potencijalu 30 mladih imena i njihovom jedinstvenom glazbenom potpisu. Većina ovih glazbenika već je poznata radijskim urednicima i slušateljima, a često su boravili i na HR top 40 listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.
Na kompilaciji prednjače snažna ženska imena, Antonela Doko, Lu Jakelić, Nela, Meri Andraković, Nera Mamić, Iva Ćurić, Adrijana Baković, Ema Gagro, Petra Oreč, Že, Nera i Stefany, a za petama su im i neki od najboljih mladih muških vokala, Ivan Ivanković, Matej, Dominik, Vedran Ljubenko, Roko i Marko Vukes. Tu su i jaka bendovska imena Sonya, The Splitters, Dusty Hats, Highway, Gea, Crno na bijelo, Producent, Tragovi, Vanja i Nešvil funk, Not Jane, Detmeć i Rockeri. Svi oni krenuli su na put do zvijezda, nečiji tragovi su već dobro utabani, a neki su tek na početku ispunjenja glazbenog sna.

Na mladima svijet ostaje, mnogi će se složiti, a hrvatska glazbena scena ima tu sreću da ju ispunjavaju brojna mlada imena, od komercijalnih do alternativnih žanrovskih usmjerenja. Njihova imena će se sve više spominjati, a shodno tome glazbeni snovi ispunjavati. Jer oni su stvoreni za uspjeh – oni su buduće glazbene zvijezde!

Dvostruka kompilacija “Na putu do zvijezda” u prodaji je po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa

2305 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail