Novosti

25 najvećih hitova Daniela Popovića od sada na kompilaciji iz edicije The Best of Collection

Legendarni glazbenik Daniel Popović nije samo Džuli, on je puno više od ovog hita koji ga je vinuo u visine i zbog kojeg je ostvario i zapaženi međunarodni uspjeh.

Album Bio sam naivan iz 1983. godine na kojem se nalazi ova pjesma prodan je u nevjerojatnih 725 tisuća primjeraka, upravo zahvaljujući njegovom uspjehu na EurosonguDžuli je postala i Julie, a obje verzije pjesme, hrvatska i engleska, nalaze se na kompilaciji iz edicije The Best of Collection koja je od danas dostupna u prodaji.

Ma, daj obuci levisiceĐeni nosi kečke, Tina i MarinaBio sam naivan, S tobom neću naći sreću, Loli me voliOpasna si kao drogaŠto sam ti srećo kriv, Suze i smijehDaj mi usne slatke k’o med i druge dio su ove kompilacije, a tu je i nezaboravna suradnja s Tomislavom Ivčićem na pjesmi Monia.

Daniel Popović bio je ne samo jugoslavenska, nego i europska glazbena zvijezda, a zbog jedinstvenog vokala i glazbenog iskustva dobio je poziv Meri Cetinić i grupe More da ih prati na koncertima kao gitarist i prateći vokal, dok je kao dio VIS-a Grešnici pratio i Miru Ungara na turnejama po SSSR-u i DDR-u. Na nekoliko dana bio je i pjevač grupe Srebrna krila, a svi ovi uspjesi doveli su ga do suradnje s najvećim skladateljima i tekstopiscima kao što su Đorđe NovkovićMato DošenZdenko RunjićRajko DujmićMario MihaljevićNenad NinčevićVladimir Kočiš Zec, Alka Vuica, Željko Pavičić i drugi.

3071 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail