Natali Dizdar, (Zadar1984.) poznata i kao Natalie Dizdarhrvatska je pjevačica pop izričaja, poznata po hitovima Ne daj i Gazio si me.

Prvo pojavljivanje u javnosti Natali je ostvarila krajem 2003. u popularnom reality showu televizijske kuće Nova TV, gdje biva zapažena zbog snažnog vokala i završava u finalu, kao trećeplasirana iza Rafaela Dropulića – Rafe i Saše Lozara.

Nakon toga, nastupila je duža stanka za Natali, tijekom koje je pomno biran materijal za njen debitantski album, a u ljeto 2004. izlazi i prvi njen službeni singl, Ne daj, koji odmah uspijeva osvojiti gotovo sve top-ljestvice, kako mainstream, tako i alternativne, te biva nagrađen Zlatnom kooglom za pjesmu godine, nagradom HR Top 20 za najbolje plasiranu pjesmu na top-ljestvicama tijekom godine, kao i trima nominacijama i osvojenim Porinom za najboljeg debitanta. Ne daj se smatra najuspješnijim domaćim singlom 2004. godine.

Nakon još jednog vrlo uspješnog singla, u svibnju 2005. izlazi i dugo očekivani album Natali Dizdar, koji osvaja kritiku i uskoro dostiže srebrnu nakladu. Krajem 2005., album je uvršten na popis deset najboljih domaćih albuma godine po izboru glazbenih kritičara Jutarnjeg lista, a prima i čak osam nominacija za Porin 2006.

Novi album Pronađi put izašao je 18. ožujka 2009., a za sljedeći je singl najavljen Stranac.

Godine 2011. je diplomirala na zagrebačkom Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu i stekla zvanje profesorice socijalne pedagogije.[1]

Novosti

Nije pronađena nijedna objava vezana uz izvođača. ..

Press Photo

Galerija

Video spotovi

Naslov pjesme Ime Izvođača
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail