Top novosti

Zed Mitchell u Zagrebu predstavio novi album “Ha, ha, ha, ha…”

Legendarni gitarist Zlatko Manojlović, osnivač kultnih grupa Dah i Gordi, a kasnije i iznimno uspješan u svojoj solo karijeri, nedavno je objavio novi studijski album “Ha, ha, ha, ha…”.

Nastavak je to uspješne suradnje s izdavačkom kućom Croatia Records za koju je u vrijeme Jugotona objavio svoje prve uratke. U matičnu kuću se vratio box setom “Od Daha do Gordih”, a na red je došao i novi album koji porukom odgovara na trenutno krizno stanje u svijetu.
“Album je nastajao zadnje dvije godine dok je trajala pandemija, stoga sam imao puno više vremena za boravak u studiju. Strašno puno utisaka je na mene ostavila kompletna stiaucija u svijetu, tako da ima par angažiranih tekstova između ostalog i pjesma ‘Ha, ha, ha, ha…” koja je odgovor na ono što gledamo kod nas na televiziji u Njemačkoj”, istaknuo je Zlatko Manojlović.

Zed Mitchell i Želimir Babogredac (Foto: Promo)

Direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, osvrnuo se na dugogodišnje prijateljstvo koje traje već desetljećima.
“Veže nas i dugogodišnja ljubav prema glazbi i drago mi je što smo objavili jedan dobar album koji ljudi trebaju slušati. Zlatko je od početka bio specifičan i prolazio je različite periode i vrste glazbe. Danas je on europski priznat glazbenik i radi puno koncerata po festivalima i klubovima. Na jedinstven način donosi emocije i kroz sviranje i kroz pjesmu”, rekao je Babogredac i najavio snimanje posebnog live audio video materijala koji će biti uskoro objavljen za Croatia Records.

Na predstavljanju albuma u studiju Croatia Recordsa bili su prisutni kolege glazbenici i predstavnici medija, a uskoro će album biti predstavljen i u Beogradu. Usporedno s predstavljanjem albuma objavljen je i lyric video za naslovnu pjesmu albuma, “Ha, ha, ha, ha…”, a iza videoprodukcije stoji CroRec Video.

 

327 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail