Novosti

U prodaji je “Original Album Collection” Doris Dragović

Sjajna edicija “Original Album Collection” bogatija je za još jedno veliko glazbeno ime – jedinstvenu Doris Dragović.

Glazbena diva solističku karijeru započela je 1986. godine albumom “Željo moja” koji je postigao platinastu nakladu i koji je prvi album u ovoj kolekciji. Od ostalih albuma iz njezine bogate diskografske karijere za ovu su kolekciju izabrani: “Budi se dan” (1989.), “Dajem ti srce” (1992.), “Ispuni mi zadnju želju” (1994.), “Baklje Ivanjske” (1995.) i “Malo mi za sriću triba” (2002.).

Mnoge njezine pjesme danas su evergreeni, neizostavni dio njezinog koncertnog repertoara. “Željo moja”, “Malo mi za sriću triba”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Dajem ti srce”, “Baklje Ivanjske”, “Zemlja i stina” i mnoge druge izazivaju posebno emociju, a Dorisina nepogrešiva izvedba sve ove godine održala ju je na samom vrhu.

Šest albuma koji se nalaze u ovoj kolekciji sjajan su presjek jedne veličanstvene karijere koja traje još uvijek, a 30. studenoga bit će okrunjena rasprodanim koncertom u Areni Zagreb.

“Doris Dragović – Original Album Collection” možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

4628 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail