Novosti

Najbolji dueti Željka Bebeka u prodaji!

Najbolje duete legendarnog pjevača Željka Bebeka od danas možete pronaći na novom albumu “Dueti”. Ovu uspješnu ediciju zanimljivog vizuala započeli smo najboljim duetima Olivera Dragojevića, nastavili duetima Kemala Montena, a sada predstavljamo duete Željka Bebeka. 

Kompilacija započinje duetom “Ako voliš ovu ženu” s Oliverom za koju su osvojili i Porin u kategoriji najbolje vokalne suradnje, a pjesma je najavila i Bebekov aktualni studijski album “Ono nešto naše”, također nagrađen Porinom u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe. Na albumu “Dueti” nalazi se i jedna od najljepših balada “Jabuke i vino”, megahit koji su Bebek i Zana snimili 1983. godine. Zanimljivo je da je ovu pjesmu Bebek otpjevao uživo prvi puta nakon 32 godine i to na turneji “Ono nešto naše 2018”. Na novom albumu nalaze se i hitovi “Rastajem se od života” sa Severinom, “Jednom daje nam Bog” s Teškom industrijom, “Gospodari noći”, još jedna uspješnica autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića nastala u suradnji sa sastavom Gospodari noći, zatim “Ima neka tajna veza” legendarna pjesma grupe Bijelo Dugme koju su u zanimljivoj obradi iznijeli Bebek i Jasna Zlokić kao i “Jovano, Jovanke”, tradicionalna makedonska pjesma u izvrsnoj Bebekovoj interpretaciji i modernom aranžmanu Gare Tavitjana i Tavitjan Brothersa.

Na albumu “Dueti” pronađite ukupno dvanaest dueta te suradnji koje je Bebek ostvario tijekom svoje dugogodišnje uspješne karijere.

Album “Dueti” Željko Bebek po cijeni od 79 kuna kupite na svim prodajnim mjestima te potražite na slijedećim poveznicama:

Webshop
iTunes
Amazon
Deezer

4605 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail