Novosti

Koncertna izvedba Jele Cello & Power Symphony Orchestra u Sava Centru od sada i na blu-rayu

Svjetski poznata i talentirana violončelistica Jela Cello održala je 29. studenog 2019. godine veličanstveni koncert u Beogradu u Sava Centru, a koji je od ovoga petka dostupan i na blu-rayu u izdanju diskografske kuće Croatia Records.

Jela Cello svjetsku je slavu stekla zbog svoje kombinacije klasične glazbe i obrada modernih pop i rock klasika.

Iako su pred Jelom Cellom tek najbolji glazbeni dani, u svom se dosadašnjem radu može pohvaliti nastupom na prestižnoj dodjeli nagrada Oscar u Los Angelesu, suradnjom s poznatim redateljem Jamesom Cameronom te s pjevačem kultne rock grupe Journey, Arnelom Pinadom. Za beogradske ljubitelje kvalitetne glazbe i sinteze dobrih frekvencija, prošle je godine uz pratnju Power Symphony Orchestra izvela pravi audio-vizualni spektakl naziva Potraga za magičnim violončelom, a u kojemu njeni vjerni obožavatelji, zahvaljujući novom blu-ray izdanju, od sada mogu uživati i iz udobnosti vlastitoga doma. Dvosatno izdanje koncerta u Sava Centru donosi i ekskluzivan dodatni sadržaj, odnosno osam spotova njezinih najboljih izvedbi te dokumentarni film o Jeli Cello & Power Symphony Orchestru.

Blu-ray izdanje Jele Cello & Power Symphony Orchestra možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, webshopu Croatia Recordsa te na svim digitalnim platformama.

152 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail