Top novosti

Regionalna pop zvijezda Aleksandra Radović u Zagrebu – predstavljeno izdanje “The Best of Collection”

U utorak, 15. listopada u Caffe baru i Music shopu “Nova ploča” predstavljeno je izdanje “The Best of Collection” Aleksandre Radović.

Jedna od najboljih regionalnih pop pjevačica predstavila je svoje najveće uspješnice u prisustvu medija, prijatelja i obožavatelja. O albumu su osim Aleksandre govorili kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin i urednik izdanja, poznati TV voditelj Dalibor Petko, a imali smo priliku čuti i sjajne izvedbe pjesama “Beskrajno”, “Živeo kraj” i “Ljubavi moja”.

“Od samih početka gradila sam svoju karijeru na kvalitetnoj i dobroj pop glazbi. Težak je to put, ali ostajete vjerni sebi, svojoj ljubavi i svojim emocijama. Kada imate ljude koji su vrhunski glazbenici i kada vi date svoj maksimum čovjek ne može ostati ravnodušan.”, rekla je Aleksandra.

“Godinama sam veliki fan Aleksandre Radović i bilo mi je teško odlučiti se za 18 najuspješnijih pjesama koliko ih se našlo na albumu, jer ima ih dovoljno za dva albuma. Stvarno sam počašćen ovom prilikom i mislim da ljudi moraju čuti za Aleksandru i njene izvedbe, jer ju nikada neće zaboraviti.”, istaknuo je Dalibor Petko koji je se prvi puta našao u ulozi urednika nekog izdanja.
“Ovu suradnju koja se pripremala godinama napokon smo otvorili na najljepši način. Kompilacija ‘The Best of Collection’ pravi je uvod za Aleksandrin koncert u KD Vatroslav Lisinski koji najavljuje u Zagrebu već u studenom.”, dodala je Nikolina Mazalin.

Na izdanju “The Best of Collection” nalazi se 18 Aleksandrinih najvećih uspješnica, od aktualnih hitova “Živeo kraj”, “Čuvaj moje srce”, “Nisi moj”, “U inat prošlosti”, “Bivši dragi” pa sve do pjesama koje su već izrasle u pop evergreene poput balada “Karta za jug”, “Čuvam te” ili “Kao so u moru”.

“The Best Of Collection” Aleksandre Radović po cijeni od 49 kuna potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

2407 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail