Top novosti

Josipa Lisac na Cinestar filmskom platnu ekskluzivno samo 13. veljače!

Ovo jedinstveno audiovizualno iskustvo esencija je glazbe i emocija, a donosikultne hitove kraljice rocka u savršenom ambijentu za slušanje i gledanje u kinu! Kad je pogledala ovu jedinstvenu snimku iz studija Croatia Recordsa, izjavila je: “Ovo je fenomenalno, kakva slika, kakav ton!”

Josipa Lisac još jednom ide korak dalje. U Hrvatskoj, jedino u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema i splitskom CineStar 4DX Mall of Split, uoči Valentinova, samo 13. veljače moći ćete doživjeti jedinstvenu projekciju na filmskom platnu: “Josipa Lisac from Croatia Records studio… tu u mojoj duši stanuješ…”. Riječ je o ekskluzivnoj projekciji kao što to rade popularni svjetski bendovi, a koja se događa samo jednom tako da nema reprizu. Upravo je u tome i čar ovakvog projekta.

Snimka koju ćete moći pogledati u kinu, nastala je u Croatia Records studijukrajem prošle godine kada je Josipa Lisac okupila ekipu sjajnih glazbenika koji ju već godinama prate na koncertima; Davora Črnigoja, Josipa Graha, Borne Šercara i Tonija Starešinića, te je krenula u nesvakidašnji pothvat: snimanje albuma koje je trajalo punih šest sati! Vidjeti sve glazbenike koji snimaju odjednom danas je gotovo nezamislivo. Ako se tome doda činjenica da je uz ekipu snimatelja koju je predvodio sjajni Marko Zeljković, ovaj materijal snimljen po prvi put u studiju s 4K kamerama i u Dolby 5.1 tehnici, možemo reći da ovo glazbeno izdanje može stati uz bok svjetskim izdanjima.

Uz kultne hitove kao “Dok razmišljam o nama”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, “Hir, hir, hir”, “Magla”, te uz Josipine omiljene suradnike, nastala je prava čarolija. Upravo su Josipa Lisac, CineStar i Croatia Records odlučili na filmskom platnu i uz vrhunsku audiovizualnu opremu prikazati ovaj sjajan materijal povodom dana zaljubljenih. Nakon toliko godina izuzetne karijere i nepresušne inspiracije, jasno je da je okosnica cijelog njezinog stvaralaštva – ljubav.

Dvanaest pjesama u novim aranžmanima kao presjek Josipine karijere koja traje više od 50 godina uz njezina intimna razmišljanja između pjesama, oduševit će 13. veljače sve ljubitelje njenog lika i djela. Izvan Hrvatske, projekciju će još jedino moći doživjeti publika u CineStaru 4DX Novi Sad.

Ulaznice za ovaj pionirski projekt Josipe Lisac u Zagrebu i Splitu su u prodaji na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: http://bit.ly/TuUMojojDusiStanujes

Izdanje “Josipa Lisac from Croatia Records Studio” možete kupiti u CD i Blu-ray formatu na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa. Cijena svakog izdanja je 99 kuna, a dostupno je i na sljedećim linkovima:

CD
Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=1000485
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/josipa-lisac-from-croatia-records-studio-live/1445988774
Amazon: https://amazon.com/dp/B07L6F4BTQ
Deezer: https://deezer.com/hr/album/81308212
Spotify: https://open.spotify.com/album/0K73TBnu7EXszFVtOzrwlj
Google Play: https://bit.ly/2R3uRu3

Blu-ray 
Webshophttps://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=1000498
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07L6D1SZH

2602 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail