Novosti

Jall aux yeux u KSET-u promoviraju album “Bonsoir les choses d’ici-bas”

Sutra u 20 sati publika u KSET-u saznat će kako zvuči mješavina francuskog jezika, popa, punka, grungea, jazza, rocka i etna jer Jall aux yeux koncertom promovira aktualni studijski album “Bonsoir les choses d’ici-bas”!

Jall aux yeux stvara autentičnu glazbu na francuskom jeziku i okuplja glazbenike različitih profila – učitelje jezika i književnosti, umjetnosti, akademski školovane glazbenike i sjedinjuje ih u ljubavi prema glazbi. Glazba, tekstovi i aranžmani izvorno su djelo članova grupe. Tekstovi se naslanjaju na djela francuskih književnih klasika, ali također govore o ljubavi, osobnim odnosima i socijalnim temama. Sve to donosi bendu jedinstvenu notu koja je ujedno retro, ali suvremena, melankolična, emotivna i vesela.

Prvi album izdali su 2018. godine, a drugi studijski album “Bonsoir les choses d’ici-bas” izišao je u sredinom ove godine. Tekstovi su puni referenci iz Francuske kulture kao što su Camusova La Peste, masakr u Saint-Barthélemyju u Parizu i jazz gitarista Django Reinhardt.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu kupiti na linku, dok će na sam dan eventa cijena karte biti 45 kuna.

210 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail