Top novosti

Izvođači Croatia Recordsa odnijeli najviše nagrada Cesarica

Mjesec po mjesec, hit po hit, publika je birala i odabrala – nagrada Cesarica za hit godine pripala je Franki za pjesmu “Sve dok sanjaš” koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Ovaj autorski dvojac pogodio je Frankine najdraže i najnježnije note koje su osvojile srce publike, radijski eter i top ljestvice u vrlo kratkom vremenu.

Osim nagrade za hit godine, dodijeljena je i nagrada za zabavni hit godine koja je otišla u ruke Željku Bebeku za pjesmu “Dunavom”, dok je Općoj Opasnosti s pjesmom “Sad mi reci” pripala nagrada za rock hit godine drugu godinu za redom. Tamburaškim hitom godine proglašena je “Suzana” koju su opjevali Mejaši s grupom Vigor. Radijski hit godine izašao je iz radionice dvojca Huljić, a radi se o pjesmi “Voli me” Petra Graše.

Među dobitnicima mjesečnih nagrada Cesarica našli su se Mia i Marko Tolja, Željko Bebek, Opća Opasnost, Damir Kedžo s dva singla, Petar Grašo, Nela i Marko, te Franka koja je program ovogodišnje Cesarice okončala izvedbom hita godine “Sve dok sanjaš”, a ispraćena velikim pljeskom prisutnih pokazala je kako je publika i ove godine odlično odabrala.

1969 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail