Novosti

Ivica Pepelko održao jubilarni 25. nastup u Lisinskom

Jedan od naših najpoznatijih kajkavaca, Ivica Pepelko, ljubitelje kajkavskih popevki, ali i sve ljubitelje njegovih pjesama počastio je tradicionalnim, jubilarnim 25. nastupom u KD Lisinski pod nazivom Da se ne zaboravi.

Koncert je posvetio braniteljima i obilježavanju međunarodnog Dana žena, 8. ožujka, te su tematika i pjesme odabrane iz njegove dugogodišnje karijere bile u tom duhu, a predstavljene su i neke pjesme s novog albuma nedavno objavljenom u izdanju Croatia Recordsa, Dajte mi vina.

Uz Ivicu Pepelka nastupili su i pjevačica Gordana Ivanjek Tušek, glumac Adam Končić, mlada studentica Muzičke akademije Gabriela Hrženjak, ženski vokalni sastav “IVE” iz Ivanić Grada, te orkestar maestra Darka Berovića.
“U Lisinskom se osjećam kao kod kuće. Ne bih znao točno reći koliko sam puta tu nastupao. Samostalno je ovo 25. put, a kao gost raznih priredaba, negdje kakvih šezdesetak puta”, istaknuo je Pepelko.

Foto: Vesna Holjevac

Bogata diskografija Ivice Pepelka bogatija je za novo izdanje nedavno objavljeno pod okriljem Croatia Recordsa pod nazivom Dajte mi vina, na kojem se nalazi 14 skladbi, dio zabavno-narodnih, dio domoljubnih, dio kajkavskih i dvije duhovne skladbe. Ivica Pepelko gotovo je pedeset godina na sceni, čitav život posvetio je promicanju Zagorja i kajkavštine, a inspiraciju za stihove pronalazi u svakodnevnom životu. Pored novog CD-a priprema i novu knjigu radnog naslova Što je istina.

Novi album Ivice Pepelka Dajte mi vina možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

1565 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail