Događanja

Električni orgazam stiže u Tvornicu na promociju tri albuma i druženje s fanovima!

Električni orgazam velikim će koncertom 4. studenog u Tvornici Kulture proslaviti 40 godina albuma ”Les Chansones Populaires” te zaokružiti ovu koncertnu godinu.

Dva tjedna prije koncerta, novi će program Tvornice kulture, Meet & greet, omogućiti obožavateljima, medijima, ali i slučajnim prolaznicima da saznaju više o albumima i radu Električnog orgazma te pobliže upoznaju kultni beogradski bend. Nadolazeće srijede, 18. listopada 2023. godine u 18:00 Gile i Švaba stižu u Mali pogon na potpisivanje ploča i druženje s fanovima.

Osim moderiranog razgovora, Orgazam će predstaviti i tri ovogodišnja Croatia Records izdanja: ”Električni orgazam – Warszava ’81”, ”En Vivo En La Fábrica”, live album snimljen na prošlogodišnjem koncertu u Tvornici kulture, te slavljenički ”Les Chansones Populaires”.

Druženje će se u Malom pogonu nastaviti od 20:00 uz koncert Disco Bluesa, platforme glazbenika predvođene multiinstrumentalistom, skladateljem i producentom Elvisom Sršenom. Disco Blues djeluje s ciljem da velikim hitovima i poznatim klasicima podari novo, svježe i plesno ruho, pa će se na setlisti naći numere svjetski poznatih i voljenih izvođača. Svaki nastup Disco Bluesa izgleda i zvuči drugačije, ali  ovo će izdanje biti posebno jer će se glazbenicima na pozornici pridružiti i Gile koji će s njima izvesti par pjesama. Upad na oba eventa je slobodan.

602 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail