Novosti

Crvena jabuka nastupila na Sustipanu

Crvena jabuka, jedan od naših najdugovječnijih bendova i najpopularnijih pop bendova u regiji, ovo ljeto ima pun koncertni raspored.

Kako i ne bi kad njihove bezvremenske hitove vole sve generacije, a njihovi diskografski uspjesi ne prestaju. Iako je teško izdvojiti neki od koncerata koje je Crvena jabuka održala ovog ljeta ipak najspektakularnije slike stigle su iz Čakovca gdje su nastupili početkom kolovoza u sklopu Porcijunkulova.

U njihovoj karijeri dužoj od trideset i pet godina skupilo se toliko hitova koji su bili dovoljan mamac za rijeku ljudi koja je pohrlila na njihov koncert. Za sjajnu atmosferu o kojoj se poslije danima pisalo i pričalo bio je zaslužan kao i uvijek Žera s uigranim bendom. Upravo takav ugođaj sinoć je doživjela i publika na čarobnom Sustipanu. Koncert je započeo u 21 sat, a Žera i Crvena jabuka obećali su koncertni spektakl.

Usprkos gustom koncertnom rasporedu, Crvena jabuka najavljuje novi studijski album i to već sredinom 10. mjeseca.  Prije dvije godine objavili su album “Tvrđava” koji je u prvih nekoliko tjedana zauzeo sam vrh najprodavanijih domaćih albuma. Pjesme “Tvrđava”, “Moj brate”, “Ljeto” i ostale samo su povećali broj njihovih hitova, a ne sumnjamo da će i nove pjesme s nadolazećeg albuma vrlo brzo postati one koje ćemo rado slušati i pjevati.

foto: Stjepan Hranilović, medjimurski.hr

742 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail