Novosti

Bajaga & Instruktori 11. kolovoza u Areni Pula

Veličanstvena Arena Pula ugostit će 11. kolovoza Bajagu & Instruktore, jedan od najvećih rock bendova u regiji.

U godini u kojoj obilježavaju 35 godina postojanja, Bajaga & Instruktori po prvi put će nastupiti u Areni Pula gdje će izvesti svoje najveće hitove te one pjesme koje će to tek postati, a objavljene su na njihovom posljednjem studijskom albumu „U sali lom“ u izdanju Croatia Recordsa.

Album od objavljivanja ne silazi s top liste najprodavanijih izdanja i nema sumnje kako će prekrasnim ambijentom pulske Arene odjekivati stihovi naslovne pjesme „U sali lom“, prekrasne balade „Bilo bi lako“ ili žestoke „Može da te ubije grom“.

Bajaga je tvorac najvećih rock hitova, a ovaj koncert nešto što se ne propušta. „Tišina“, „Verujem, ne verujem“, „Zažmuri“, „Život je nekad siv, nekad žut“, „Plavi safir“ i ostali Bajagini hitovi nesumnjivo će izazvati erupciju oduševljenja na koncertu za koji već sada možemo reći da će se tražiti karta više. Jedan od najimpozantnijih spomenika antičkog graditeljstva te najljepših koncertnih prostora na svijetu.

Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na internet stranici www.eventim.hr.

Album „U sali lom“ po cijeni od 99 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:
Webshop
iTunes
Amazon
Deezer
Smart URL

Foto: Krume Ivanovski

2141 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail