Događanja

Ansambl Hajo iz Subotice proslavio je 35 godina umjetničkog rada

Ansambl Hajo, najstariji tamburaški sastav iz Subotice, proslavio je pred prepunom dvoranom “Ivan Solić” u rodnom gradu svoj veliki jubilej, 35 godina umjetničkog stvaralaštva.

Tom prilikom predstavili su i svoj novi autorski album “Vrime piše priče” koje je njihovo treće studijsko izdanje za Croatia Records.

Na koncertu je nastupila i njihova gošća, Antonija Dulić, vokalna solistica iz Subotice, koja im je na albumu otpjevala pjesmu “Kada krenu tvoji svatovi”. Iz Hrvatske im je u goste došla klapa More iz Šibenika s kojom su za album snimili pjesmu “Ratari i ribari”. Atmosfera u dvorani usijala se do vrhunca u trenutku kad su svi zajedno izvodili duet. Klapa More je otpjevala još nekoliko poznatih dalmatinskih pjesama.

U ime Croatie Records priznanje za ovaj veliki jubilej predao im je njihov glazbeni urednik Darko Dervišević, a posebnu plaketu za umjetnički rad dodijelio im je urednik RTV Vojvodine, Bojan Trenkić.

Tomislav Vukov, frontman sastava, najavio je da će za svoju četrdesetu godišnjicu snimiti još barem dva studijska albuma te tada promovirati peterostruko izdanje. Odlično raspoloženi, ovaj poznati tamburaški sastav je poručio: “Veseli i zdravi bili, nek se znade da Bunjevac živi!”

356 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail