Željko Bebek

Live

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Snimka koncerta održanog povodom Dana žena u Ciboni prošle godine na ovaj je način dostupna još većem broju obožavatelja koji su ostali zakinuti za trosatni spektakl kojim je legendarni pjevač Željko Bebek započeo turneju “Ono nešto naše”. Uz podršku sjajnog benda proširenog s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima te na čelu sa sjajnim producentom Branimirom Mihaljevićem, Bebek je pjevajući svoje najveće hitove proveo publiku kroz svoju bogatu i impresivnu karijeru.

Koncert je započeo naslovnom pjesmom posljednjeg studijskog albuma “Ono nešto naše”, a nastavio hitovima “Ja po kafanama”, “Prvak svijeta” i “Oprosti mi što te volim”. Među njima su se, očekivano, našli i hitovi Bijelog dugmeta “Na zadnjem sjedištu mog auta”, “Ako možeš zaboravi”, “Svi marš na ples”, “Da sam pekar”, “Ne spavaj mala moja”, a balade “Selma”, “Loše vino”, “Tajna veza” i novu “Ako voliš ovu ženu” otpjevao je u pratnji sina Zvonimira Bebeka na gitari, Marka i Mateja Mihaljevića na gitari i violini te Branimira Mihaljevića na klavijaturama okupljenim pod imenom “Očevi i sinovi”. Posebni gosti koncerta bili su Franka Batelić, koja je uspješno zamijenila Zanu Nimani u kulltnom duetu “Jabuke i vino”, te Gospodari noći s kojima je Bebek izveo istoimenu pjesmu.

Za kraj nezaboravnog koncertnog druženja Bebek je ostavio pjesme “Žuta ruža”, “Dabogda te voda odnijela”, “Da je sreće bilo” i “Laku noć svirači”, no očekivano se vratio na bis te ponovnim izvedbama “Ja po kafanama” i “Ono nešto naše” zaključio večer u kojoj je pokazao neuništivu energiju i karizmu zbog koje je već desetljećima među najpopularnijim pjevačima regije.

Dvostruki CD i Blu-ray “Live” s više 30 najvećih Bebekovih hitova po cijeni od 99 kuna dostupni su na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail