Album

Usne od šećera

Koncertom za pamćenje u zagrebačkom Boogaloou, u srijedu navečer Pravila Igre su premijerno predstavili novi album i obilježili dan zaljubljenih sa svojom brojnom publikom. 

“Usne od šećera”, treći studijski album popularnog benda, od jučer je službeno u prodaji te dostupan na streaming servisima. Ako je suditi prema reakcijama publike na koncertu, ovaj bi album mogao biti njihovo najbolje, magnatsko izdanje.

Pravila Igre publiku su oduševili uvodom u koncert kada je bend svirao u “igri sjena” prije nego što je na refrenu spektakularno palo platno, otkrilo pozornicu i električnu atmosferu na njoj. Svirački talent koji imaju neosporivo je zagrijao atmosferu već i prije prvog otpjevanog tona, ali od trenutka kad je vokal frontmena Ivana Penezića preuzeo Boogaloo sve je ukazivalo da će to biti vrhunska noć. Početak koncerta obilježila je i izvedba pjesme “Luđak” s kojom će Pravila Igre nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu 17. ožujka.

Foto: Dario Lepoglavec

Višestruko se vratio uloženi trud mladim glazbenicima koji su dugo pripremali veliki koncert u svome gradu, a za to je zaslužna publika koja ih je ovih godina pozivala na zagrebački spektakl. Dan nakon Valentinova, koncert je bio ispunjen zaljubljenim parovima i onima koji su odlučili proslaviti ljubav uz najljepše stihove i čvrste gitarske riffove.

Audiovizualni show kakav se rijetko viđa privukao je brojne poznate goste i prijatelje koji su došli poslušati sjajni bend. Pravila Igre su na koncertu su publiku oduševili pjesmama “Usne od šećera”“Nebo na mojoj strani”, “Kamen na duši”, “Kiše cijelog svijeta”, “Kako nam stvari stoje”, “Zagrli me”, “U hladnoj sobi” i drugim hitovima koji su preplavili radijski eter i tamo se zadržali dugi niz vremena.

Foto: Dario Lepoglavec

Višesatno glazbeno putovanje rasplesalo je okupljenu publiku koja će koncert pamtiti po sjajnim efektima i spektakularnom otvorenju koncertaUvijek je najzahvalnije svirati pred domaćom publikom, a tako se pokazalo i za sjajne mladiće iz Pravila Igre koji su se vratili svirati u Zagreb nakon 4 godine, napunili Boogaloo i dobili velike ovacije.

“Repriza Valentinova” ostvarila je svoj cilj, a mladi zagrebački bend je proslavio praznik ljubavi na najbolji mogući način – uz vjernu publiku koja je došla iz Rovinja, Osijeka, Varaždina i ostalih dijelova hrvatske jednoglasno pjevati svaki stih.

443 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail