Tonči & Madre Badessa

Tipo Primitivo

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

U zagrebačkom art – kinu Grič predstavljen je novi studijski album Tončija Huljića i njegovog pratećeg Madre Badessa banda, “Tipo primitivo / Piano primitivo”.

Neuobičajeno mjesto za promociju odabrano je zbog gotovo pionirskog pothvata Tončija Huljića koji je za sve pjesme s novog albuma snimio spotove.
-Iako je svaki spot priča za sebe, oni ipak na kraju tvore jednu cjelinu pa je sve ispalo kao jedna dobra sapunica, rekao je Tonči.
Redatelj svih spotova je Rino Barbir, izuzev spotova “Čemu nervoza” i “Kakvi san ja kralj” koje je režirao Tončijev dugogodišnji suradnik Marijo Grabovac.

Novi Tončijev studijski album dvostruko je izdanje s ukupno 25 pjesama. Na prvom CD-u nalaze se nove pjesme među kojima su već poznate “Amico Mio Goodbye”, predstavljena na Splitskom festivalu 2016. godine, “Čemu nervoza” i “No stress” te “Kakvi san ja kralj” koju je Tonči otpjevao na CMC festivalu u Vodicama 2016. godine. Drugi CD sadrži akustične izvedbe novih i nekih već poznatih hitova poput “Providenca”, “Guštan”, “Doma gren”, “Ja sam rojen da mi bude lipo” i mnogih drugih.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail