Tamburaški sastav Garavi

Tri želje

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Šestorica veselih Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi, javnosti poznati kao dečki koji se svim silama trude da u Hrvatskoj stvore ugodan život za sebe i svoje obitelji, sada za to imaju još jedan razlog. Od danas je u prodaji njihov novi studijski album “Tri želje” koji su stvarali punih pet godina. Malo po malo, korak po korak i njihova želja da album ugleda svjetlo dana pojavila se u obliku “Tri želje”, albuma koji nosi upravo to ime, a na kojem su radili producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin te Zvonimir Domazet.

“Četkica” – https://www.youtube.com/watch?v=A8ueweIp1xU

Drugi album tamburaškog sastava Garavi broji 11 pjesama među kojima su one poznatog Branislava Bane Krstića iz benda Garavi Sokak, zaslužan za hitove “Četkica” te “Ajde dođi mi”. Uz njih, Garavi su publiku osvojili i singlovima “Za ljubav nisam kriv”, “Tri želje”, “Prva i zadnja ljubavi” te brojnim drugim, a uskoro im izlazi i nova pjesma i spot “Noćas” (redatelj Mario Šulina) koja će zasigurno njihovu vjernu publiku osvojiti na prvu.

“Tri želje” – https://www.youtube.com/watch?v=jGKU759SarU

Album “Tri želje” naslijedio je prvi album Garavih “Sviraj k’o da nema sutra” objavljen u nakladi Croatia Recordsa 2011. godine.
“Ovaj album posvećujemo svima vama koji ste uz nas na bilo koji način. Svima vama kojima smo svirali, koji ste uz nas pjevali i plesali. Svima vama koji nam se nasmijete kada nas vidite. Hvala vam! I jedno veliko i posebno hvala našim obiteljima bez čije podrške i strpljenja ovaj album nikada ne bi bio snimljen. A snimljen je… S puno ljubavi… Za vas…”, kazali su Garavi koji u petak, 22. ožujka u 17 sati imaju zagrebačko predstavljanje albuma u Caffe Baru & Music shopu Nova ploča u Bogovićevoj 5.

“Da te nisam volio” – https://www.youtube.com/watch?v=pKm0MpNVshk

Za fotografije na albumu zaslužan je mladi baranjski umjetnik Gordan Trtanj, dok je dizajn napravila Iva Vianello.

Osim po dobrim pjesmama i dobroj zabavi, Garavi su poznati i po aktualnim bećarcima koje često snimaju, a posljednji posvećen svim ženama povodom Dana žena na Facebooku je vidjelo gotovo 120 tisuća ljudi, a više od tisuću ih je podijelilo video na svojim profilima.

“Ajde dođi mi” – https://www.youtube.com/watch?v=i78FBZd4U6c

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail