Tamburaški orkestar Misericordia

Večernji zvon

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Cijenjeni Tamburaški orkestar Misericordia – Šurmanci iz Međugorja nakon šest je uspješnih godina djelovanja objavio prvi album pod nazivom “Večernji zvon”. Isti naziv nosi i njihov vrlo uspješni ciklus ljetnih koncerata kojim niz godina daruju svoju vjernu publiku.

Orkestar Misericordia njeguje različite stilove i glazbene žanrove – od duhovne glazbe, preko glazbe pisane isključivo za tamburaške orkestre, pa sve do popularne domaće i strane glazbe, u vrlo zanimljivim obradama i aranžmanima. Njihovo je muziciranje i glazbena podloga za vrhunske vokalne soliste koji gostuju na albumu poput mezzosopranistice Monije Jarak, baritona Karla Milićevića, Darije Ramljak, Anđele Bukovac i drugih. Orkestar dugi niz godina djeluje pod ravnanjem profesora Davora Markote koji potpisuje i glazbenu produkciju albuma zajedno s Tihomirom Ivanetićem. Album je sniman u studiju Radija Mir iz Međugorja, dok je miks i mastering odrađen u Rockoko studiju u Strizivojni.

U glazbenom pogledu “Večernji zvon” je nešto zaista novo – tamburaška glazba u sasvim novoj i neobičnoj ulozi pronašla je novi put. Večernji zvon, vrijedi poslušati!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail