Marin Ivanović Stole

Sve su to rime

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

U prodaji je “Sve su to rime” novi studijski album Marina Ivanovića Stoleta, kultne figure hip-hop scene. Prepoznatljiv flow, još uvijek uzavrela zagrebačka krv, vrhunski beatovi i gosti kao što su NeredHiljson Mandela i Marchello pečat su novom Stoletovom albumu.

Stole nosi legacy jednog od najboljih i najtvrđih repera u regiji. Kultni prvijenac “Spremni za rat” objavio je skupa s Neredom, a kasnije je uslijedilo i šest solo albuma. “Idemo dalje, moderno, catchy, jer u trapu sam novi, povjerenje moram steći, slušaj ovo brate, ovo sve rane ti liječi”, reda rime Stole u pjesmi “Trap”, prvom singlu kojim je najavio novi studijski album. No, neka vas ne zavarava naslov pjesme jer Stole ostaje i dalje dosljedan svom flowu.

Album otvaraju “Čuvari grada”, pjesma posvećena njegovom Zagrebu, nakon čega slijedi 11 pjesama, od divne posvete supruzi u pjesmi “Ljubav mi je Jasna”“Profila”“Sportive 6” pa do “Lily” i “Za grad koji imam rad”, pjesme koju dobro poznajete i koja zatvara album. Beatove, osim zadnje pjesme, potpisuje Goran Kovačić, a kao gosti na albumu pojavljuju se još i BurkyŠEdlib i Spika. Fotografije su djelo Branimira Kralja, a sjajno likovno oblikovanje potpisuje Hrvoje Herceg (Studio 268). 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail