Ivica Šeperić

IVICA ŠEPERIĆ – SRCE ZAROBLJENO

Poslušajte
Deezer Webshop
Srce zarobljeno, novi studijski album Ivice Šeperića
Album “Srce zarobljeno” novi je studijski album Ivice Šeperića. Njegov skladateljski i diskografski povratak označio je prethodni album “Fališ mi brate” objavljen 2018. godine, a od tada do danas Ivica neumorno sklada te nastupa s grupom Romantic, dugogodišnjim pratećim bendom Mladena Grdovića. 

Na novom albumu nalaze se pjesme koje je Ivica izveo na opuzenskom festivalu Melodije hrvatskog juga i korčulanskom MarcoPoloFest-uPjesma “Sinjorina ciao” nagrađena je 1. nagradom publike dok je pjesmom “Zapamti sine Dalmacije ime” nagrađen 2. nagradom stručnog žirija na MarcoPoloFest-u. Na albumu se nalaze i dva dueta, “Pravi Dalmatinac” koji je izveo s jednim od najvećih pjevača zabavne glazbe, pok. Jasminom Stavrosom i “Božić je tu” prekrasnu božićnu pjesmu koju je otpjevao sa svojom kćeri Ivonom. Osim ove, na albumu se nalazi još jedna božićna pjesma “Božić provedimo skupa”.

Ivica Šeperić napisao je sve pjesme na albumu, aranžmane potpisuju Stipica Kalogjera, Josip Cvitanović i Dragomir Herendić Dragianni koji uz Dragutina Smokrovića potpisuje i produkciju albuma. Za odlično likovno oblikovanje zaslužan je Igor CC Kelčec.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail