Album

Samo svoj (LP)

Nakon CD-a koji je izašao prije dva mjeseca, sada je u prodaji i LP izdanje albuma “Samo svoj”. Iako mu ni jedan glazbeni žanr nije stran, bilo domaće ili svjetske produkcije, damirS. najviše se posvetio country-rock stilu prepunom virtuoznih gitarskih rifova i zahtjevnih dionica odlično odsviranih na svim ostalim instrumentima. Rockerski stil života damirS. potvrđuje i modnim odabirima, prepoznatljivim kaubojskim šeširom i čizmama. Sve to polako, ali sigurno, postaje dio njegovog prepoznatljivog imidža. Ovaj svestrani glazbenik počastio nas je s dvanaest potpuno novih pjesama koje je za album “Samo svoj” sam napisao i otpjevao.

Njegov spot za singl “Aj ća” mnogim našim gledateljima već je dobro poznat, a slijedi još nekoliko video uradaka za još neke od pjesmama s ovog albuma. Skladbe poput “Tvoj kauboj” ili “Moja generacija” daju naslutiti da je ovdje riječ o dobrom starom rocku koji uvijek pronađe put do svoje vjerne publike. Za odličnu produkciju albuma pobrinuo se poznati slovenski producent Milan Saje. Pjesme su odlično aranžirane, a većinu slušatelja već na prvom slušanju podiže na noge i tjera na ples.

“Samo svoj” je album koji će odlično zasigurno popuniti prazninu u country-rock glazbenom izričaju kojeg u Hrvatskoj u zadnje vrijeme i nije bilo baš puno. Zato budite “Samo svoji” uz damiraS. – popularnog rock kauboja čije vrijeme tek dolazi.

514 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail