Album

Role filmova

Jedan od najboljih bendova splitskog novog vala, The Splitters, objavili su dugoočekivani studijski album “Role filmova”. Album od danas ekskluzivno možete poslušati na svim streaming platformama, a uskoro će se u prodaji naći i fizičko izdanje.

“Role filmova”“Barbara”, “Nitko kao mi”, samo su neki od poznatih singlova koji su svoje mjesto našli na albumu uz ranije neobjavljene pjesme, a kojima su dodali i tri bonus trake – one kojima su se posljednjih mjeseci predstavili publici na festivalima. Pjesme “Svjetlost” te “Izgubljeni grad” izveli su na ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg Zagrebačkom festivalu, a na albumu se nalazi i “Lost and Found” s kojom su oduševili na Dori, zauzeli visoko četvrto mjesto i pokazali se kao najveće iznenađenje ovogodišnjeg natjecanja za pjesmi Eurovizije.

Album je miksao i masterirao Goran Martinac u Croatia Records Studiju, osim bonus pjesama za koje je zaslužan Marko Mihaljević, te Geoff Pesche koji je odradio mastering za “Lost and Found”. Likovno oblikovanje covera, kao i cijelog albuma potpisuje Darko Kujundžić, dok je naslovna fotografija djelo Marite Bulimbašić.

584 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail