Album

Ponekad

Poznati splitski glazbenik i kantautor Petar Radanović objavio je svoj prvi solo studijski album “Ponekad”. Petar ima svoj prepoznatljivi autorski pečat popločan mediteranskim popom. Možemo reći da je pronašao vlastiti glazbeni rukopis po kojem je postao upečatljiv i koji nam u cijelosti prezentira na upravo objavljenom albumu “Ponekad”.

“Gdje god krenem”, “Di se sakrila”, “Ispod mog kaputa”, “Sve šta meni treba”, “Prolazi sve”, “Sve mi je lipo s tobom”, “Ponekad”, “Za nju”,  “Sivo nebo“ i “Početak i kraj” deset je pjesama koje su našle mjesto na ovom izdanju. Gotovo sve svoje singlove Petar je popratio zanimljivim i odlično snimljenim videospotovima.

Petar Radanović autor je svih snimljenih pjesama, a svoje glazbeno umijeće potvrđuje i odličnim aranžmanima koje je također sam raspisao. Maestralna produkcija i zvuk cijeloga albuma opetovano potvrđuju da se radi o iznimno talentiranom umjetniku koji će svojoj vjernoj publici zasigurno podariti još puno novih hitova. Petar ne miruje i stalno priprema nešto novo, pun je novih ideja i polako priprema singlove za svoje sljedeće izdanje.

583 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail